Franky Show - Rothschilds

Ο Βαντίμ Ντεμτσιόγκ (Vadim Denchyog) υποδύεται την οικογένεια Ροθστσιλντ - Rothschilds. Οι άνθρωποι "πίσω από τις κουρτίνες", τραπεζική ελίτ, αυτοί που ελέγχουν το χρήμα παγκοσμίως και συνεπώς την ζωή όλων μας. Άλλη μια διαφορετική, ποιητικό-θεατρική προσέγγιση του πάντα επίκαιρου θέματος της παγκόσμιας διακυβέρνησης.


Franky Show είναι μια ραδιοφωνική εκπομπή-παιχνίδι στην οποία συμμετέχει ο Βαντίμ Ντεμτσιόγκ (γνωστός και ως φωνή σε κάποια επεισόδια του Mr. Freeman), ρώσος καλλιτέχνης ηθοποιός, όπου υποδύεται κάθε φορά διαφορετικό ρόλο και οι ακροατές μέσα από την διήγηση του πρέπει να καταλάβουν ποιον υποδύεται.

Η εκπομπή αυτή όπου ο Ντεμτσιόγκ είναι η φωνή του Τρελού Φράνκυ που εκτελεί τις παραστάσεις του από το τρελάδικο, υπήρχε από το 2004 και είχε τεράστια επιτυχία στο underground καλλιτεχνικό κοινό της Ρωσίας.

http://franky.ottuda.pro/

Σήμερα, υπάρχει αντίστοιχο project «Εκπομπή από εκεί» (Трансляция ОТТУДА).

http://www.ottuda.ru/

 

Το κείμενο του βίντεο:

Βαλς παρακαλώ. Μόνο το βαλς... Τι άλλο μένει στην περίπτωση όταν η Ελευθερία είναι απλά μια φτωχή επιλογή μεταξύ της μάρκας μπύρας και απορρυπαντικού. Και Δημοκρατία είναι απλά μια λέξη...

Εγώ όμως θα δυναμώσω κι'αλλο την μουσική και με την δική μου άκρως κυνική φωνή θα συνεχίσω να λέω ασυναρτησίες.

Για το ότι η πραγματική σας ζωή είναι το κέρδος μας και ότι λεφτά που κερδίζετε περνάνε από τα δικά μας ταμεία. Και όσο πιο πολύ αγοράζετε τόσο πιο πολύ εμείς κερδίζουμε. Και όσο πιο πολύ σκοτώνεστε μεταξύ σας τόσο πιο πολύ εμείς πλουτίζουμε. Και όπως πάντα έχει ενδιαφέρον για ποιον μιλάω τώρα...

Είναι όντως ένα αίνιγμα, αφού πίσω από τον θρόνο βρίσκεται κάτι πολύ πιο σημαντικό απ' ότι ένας βασιλιάς.

Και η κυνική φωνή θα συνεχίσει να εισχωρεί μέσα στα κρανία σας

Μπορούμε να κάνουμε ότι μας κατέβει. Μπορούμε να φυλακίσουμε όποιον θέλουμε. Μπορούμε να σκοτώσουμε όποιον θέλουμε και όσους θέλουμε. Και κανένας. Ναι, κανένας, κανένας άνθρωπος δεν μπορεί να μας κάνει τίποτα.

Ναι, το μαθαίναμε αυτό σταδιακά. Με κάθε δεκαετία, να εξελίσσουμε και να βελτιώνουμε τις μεθόδους. Και σήμερα τις κατέχουμε στην ολοκληρωτική τους τελειότητα. Και κάποιος από εσάς είναι έτοιμος να δεχτεί το γεγονός, ότι η κάθε οικονομική κρίση είναι προς όφελος της ελίτ.

Πάλι καλά υπάρχουν και λογικοί άνθρωποι. Και αυτό είναι αλήθεια: Όλες οι κρίσεις είναι ολοκληρωτικά ελεγχόμενες. Και ήταν πάντα ελεγχόμενες. Και ευχαριστώ τον θεό που στην πλειοψηφία όλης της μάζας, οι άνθρωποι είναι τόσο ηλίθιοι.

Αυτοί βλέποντας αυτό το θέατρο ακόμα και σήμερα πιστεύουν ότι έχουν το δικαίωμα στην επιλογή. Ακόμα και σήμερα νομίζουν ότι στις κυβερνήσεις των χωρών είναι βασιλιάδες και πρωθυπουργοί..χωρίς να αντιλαμβάνονται ότι για εμάς αυτοί είναι απλά ζώα. Η ζωή και επιλογή των οποίων δεν σημαίνουν τίποτα, απολύτως τίποτα.

Και αυτή είναι η πραγματικότητα. Ποιος από εσάς μπορεί να μας επιλέξει, να μας ψηφίσει, να μας ελέγξει. Εμείς ελέγχουμε όλους τους φυσικούς πόρους, όλα τα κανάλια, την ροή της ενημέρωσης. Και όλοι αυτοί οι εκπαιδευμένοι καραγκιόζηδες τραβάνε την προσοχή σας δίνοντας σας την εντύπωση ότι έχετε την επιλογή. Δημιουργούν την ψευδαίσθηση της Δημοκρατίας, της πάλης για την ελευθερία και δικαιώματα. Αλλά στην πραγματικότητα ο λογαριασμός τραπέζης σας, ο ηλεκτρονικός σας αριθμός, ο υπολογιστής σας, το μπλογκ σας, το λεύκωμα σας, αμάξι, σπίτι, βιβλία που διαβάζετε, ταινίες που βλέπετε, μουσική που ακούτε, τα ρούχα που φοράτε, το φαγητό που τρώτε... ΟΛΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΑΣ! Και το σημαντικότερο είναι ότι μας ανήκει η συνείδησή σας, τα όνειρά σας και οι φόβοι σας...οι επιθυμίες σας, οι πράξεις σας, το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον σας. Και όλα αυτό σημαίνει ότι δεν έχετε άλλα προβλήματα, αγαπητά μου.

Και ξέρετε γιατί?

Γιατί ακόμα με ακούτε!!!!

Γιατί λιγότεροι από το 3% από σας διαβάζουν πραγματικά καλή λογοτεχνία! Γιατί το να σκέφτονται μπορούν λιγότεροι από το 15%! Γιατί η Αλήθεια για σας, είναι ότι σας πείθει των τεραστίων διαστάσεων πλάσμα τηλεόρασή σας! Και γιατί ζείτε ανάμεσα στην γενιά που το μόνο που ξέρει είναι αυτό της έμαθε ο εξομοιωτής του αυνανισμού αυτού! Και ακόμα γιατί, αφού περάσατε την μισή ζωή σας και ακόμα πιστεύετε ότι σας περνάνε αυτά τα πουλημένα ΜΜΕ! Κάνετε ότι σας πουν, ντύνεστε όπως σας δείχνουν, τρώτε αυτό που σας προτείνουν...μεγαλώνετε τα παιδιά σας όπως αυτοί σας το προτρέπουν! Και ακόμα γιατί σκέφτεστε και αισθάνεστε σύμφωνα με τα πρότυπα αυτού του διαβολικού, ολοκληρωτικά πουλημένου εικονοστασίου!

Και δεν σας έρχεται καθόλου στην αντίληψη ότι αυτό ακριβώς είναι η τρέλα!

Ναι ναι ακριβώς! Είστε μανιακοί! Το καταλαβαίνετε?!

Είστε άρρωστοι, είστε τρελοί!

Ή μήπως έχετε άλλες εκδοχές που να εξηγούν όλο αυτό?!

Λοιπόν, κυρίες και κύριοι... Είστε ακόμα μαζί μου? Είναι αξιοπερίεργο. Και τι άλλο τόσο αποκρουστικό πρέπει να σας πω για να σας αναγκάσω να κλείσετε αυτό το τερατώδες , που βήχει με περίσσεια πύον, μεγάφωνο?

Τι είναι αυτό? Α, κάτι από τα μεγαλύτερα έργα της κλασικής μουσικής. Ακριβώς στην ώρα του. Φανταστικό.

Και ο χρόνος σταματάει, όπως βλέπουμε. Και όλη αυτή η φρίκη που δημιούργησα διαλύεται στην επονομαζόμενη...μόνιμη κατάσταση αύτο-ανανέωσης και ελπίδας για το καλύτερο. Έτσι?

Και κάποιος ήδη κάνει αυτήν την αφελής και παιδική ερώτηση, σ'αυτό το τερατούργημα που κρύβετε πίσω από τις κουρτίνες

"Γιατί τα κάνετε όλα αυτά? Γιατί φέρνετε στον κόσμο τόση καταστροφή και πόνο, γιατί σκοτώνετε τόσους ανθρώπους? Αφού έχετε όλα τα χρήματα του κόσμου, όσα θέλετε. Αφού μπορείτε να αγοράσετε όλους εμάς, όλο τον κόσμο. Αφού έχετε όλη την δυνατή και αδύνατη εξουσία. Γιατί όλη αυτή η εξουσία και τα αμύθητα πλούτη δεν σας κάνουν λίγο καλύτερους? Έστω λίγο εύσπλαχνους? Και γιατί το πετρέλαιο για εσάς είναι πιο σημαντικό από τις ζωές των εκατομμυρίων ανθρώπων?"

Και σ'αυτό το σημείο παρακαλώ χαμηλώστε τον ήχο, δεν θέλω να ακούσουν αυτό που θα πω, όλοι αυτοί για τους οποίους είναι ακόμα νωρίς.

Αφού ακόμα και στο τόσο τρελό μυαλό, όπως το δικό μου, δεν μπορούσε να μην γεννηθεί αυτή η απάντηση.

"Μα το κάνουμε αυτό για εσάς. Δεν το ξέρατε? Απλά δεν είστε ακόμα σε θέση να το καταλάβετε. Αλλά αυτό είναι η μοναδική πραγματικά σωστή αναγκαιότητα. Όπως είχε ειπωθεί στην Βίβλο, για όλους μικρούς και μεγάλους, φτωχούς και πλούσιους, ελεύθερους και δούλους, θα αντιστοιχεί το σημάδι στο δεξί χέρι ή κούτελο, και κανείς δεν θα μπορέσει να πουλάει και να αγοράζει εάν δεν έχει αυτό το σημάδι. Και αυτός είναι ο στόχος μας. Και ακριβώς αυτή τη άγια διαθήκη προσπαθούμε να υλοποιήσουμε."

Και να, το 2005, με πρόσχημα του μεταναστευτικού ελέγχου και τον πόλεμο με την τρομοκρατία βγαίνει ο νόμος για έγκυρο αναγνωριστικό προσώπων και σύμφωνα με το σχέδιο, μέχρι τον Μάιο του 2008, κάθε πολίτης των ΗΠΑ πρέπει να έχει μαζί του κάρτα ταυτότητας πάνω στην οποία βρίσκεται το μπαρκόντ με τα προσωπικά του στοιχεία.

Και αυτή η κάρτα είναι το μεταβατικό στάδιο, όπως καταλαβαίνετε. Μετά στην κάρτα αυτή θα ενσωματωθεί το RF ID τσιπάκι, που θα δίνει το στίγμα του ατόμου σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Και στο μέλλον με το τοποθετημένο αμέσως μετά την γέννα κάτω από το δέρμα τσιπάκι, όλοι θα είναι υπό την στενή παρακολούθηση του κυκλώματος. Και αν αποφασίστε να βγείτε από τον δρόμο, τότε το τσιπάκι σας απλούστατα θα απενεργοποιηθεί.

Και σε εκείνη την εποχή όλες οι αλληλεπιδράσεις με την κοινωνία θα γίνονται μόνο μέσω αυτού του τσιπ.

"Και κανείς δεν θα μπορεί να αγοράζει ή να πουλάει εάν δεν έχει αυτό το σημάδι"

Και το σημαντικότερο...ότι αυτήν την παγκόσμια τάξη, την τέλεια ασφάλεια, τον σούπερ φορολογικό μηχανισμό κέρδους, κανείς δεν θα μας το επιβάλει. Εδώ είναι όλη η παγίδα. Εμείς ως εξελιγμένοι homo-televizikus μόνοι μας θα το επιζητάμε. Αφού η διακυβέρνηση της κοινωνίας μέσω της επιβολής του φόβου και ανταγωνισμού, θα αποβάλλει από μέσα μας τελείως την αίσθηση της πραγματικότητας.

Με ακούτε?

Ο φόβος και ο διχασμός ήδη σήμερα απέβαλε από μέσα μας την αίσθηση της πραγματικότητας. Και γι'αυτό το σύστημα που ζούμε σήμερα, αρκεί να βάλεις τις ειδήσεις και να διαπιστώσεις μόνος σου...ότι με πάθος μας υποβάλουν την αίσθηση ότι είμαστε αδύναμοι, φτωχοί...ότι στην κοινωνία μας κυριεύει το κακό και εγκληματικότητα...ότι είμαστε ζώα και θέλουμε το κακό του άλλου, να κερδοσκοπήσουμε εις βάρος του συνανθρώπου μας. Ότι είμαστε φοβισμένο και αλύπητο κοπάδι.

Αλλά αυτά είναι μπούρδες.

Έτσι δεν είναι?

Μη μου πείτε ότι πιστεύετε σ'αυτό το ολοκληρωτικό παραλήρημα, σ'αυτή τη κυνική φάρσα...Σ'αυτό το ψέμα...

Ή μήπως έχετε άλλες εκδοχές που να εξηγούν αυτές τις καταστάσεις?

Last modified on Thursday, 23 February 2012 10:09
Rate this item
(2 votes)


Add comment


Security code
Refresh

My World

Follow....

FacebookTwitterYoutubeGoogleVimeo