Η πιο αποτυχημένη κυβέρνηση της Ελλάδας όλων των εποχών

Δεν έχω δει πιο αποτυχημένη κυβέρνηση, απ’ αυτήν που έχουμε σήμερα και ονομάζεται σοσιαλιστικό κίνημα ΠΑΣΟΚ… Μήπως τελικά τα αρχικά δεν σημαίνουν αυτό?

 

Παντελώς
Αποτυχημένο
ΣΟσιαλιστικό
Κόμμα

 

Μέσα σε διάστημα 2010-11 έχουν αποτύχει σε πολλούς τομείς, ενώ στις υποσχέσεις τους ήταν πολύ θετικοί με την φράση που έμεινε στην ιστορία «Λεφτά Υπάρχουν»…

 

Να την κατάφεραν:

1 – Διατήρηση Εθνικής Κυριαρχίας της χώρας. Έχουμε χάσει τον πόλεμο χωρίς να πέσει ούτε μια σφαίρα, και την παραδώσαμε σε τρίτους ιδιωτικούς τραπεζικούς οργανισμούς.

 

2 – Οικονομική κατάσταση της χώρας. Και όταν λέμε χώρα, μιλάμε για τους πολίτες που την αποτελούν. Το χρέος της χώρας ξεπέρασε κάθε λογική. Με τα νέα δάνεια δεν υπάρχει περίπτωση να ορθοποδήσει ποτέ η χώρα, μέσα στην ευρωζώνη.

 

3 – Ασφάλεια των πολιτών της χώρας. Είδαμε πως τα ίδια άτομα που συμμετείχαν σε διαδηλώσεις ενάντια στην εξουσία, ανέβηκαν στην εξουσία αυτή και τώρα την καταχράστηκαν στο έπακρον, χρησιμοποιώντας αμέτρητα χημικά σε πολίτες που διαδήλωναν ενάντια στα μέτρα.

 

4 – Ευημερία των πολιτών. Με την αύξηση του συντελεστή του ΦΠΑ και μειώσεις στους μισθούς και συντάξεις, μείωσαν το επίπεδο διαβίωσης του πολίτη. Λεφτά φτάνουν με το ζόρι να έχεις τα απαραίτητα στο τραπέζι.

 

5 – Κλείσιμο της αγοράς. Με τους πρόσθετους φόρους, μειώσεις των μισθών και συντάξεων, μείωσαν την αγοραστική δύναμη, με αποτέλεσμα πολλά καταστήματα και άλλες εμπορικές  επιχειρήσεις να κλείνουν ή και να έχουν χρεοκοπήσει, αφήνοντας πολλούς ανέργους.

 

6 – Αύξηση ανεργίας. Απολύσεις σε δημόσιο τομέα και συνεπώς προσθήκη των ανέργων στις μειωμένες ήδη ελεύθερες θέσεις εργασίας του ιδιωτικού τομέα.

 

7 – Υποβάθμιση της παιδείας. Συνέχισαν το έργο που ξεκίνησαν με την υποβάθμιση και απολύσεις των καθηγητών, κατάργηση των μαθημάτων, μη διάθεση βιβλίων για την νέα σχολική χρονιά, κλείσιμο αρκετών σχολείων και άλλα.

 

8 – Ξεπούλημα της κρατικής περιουσίας. Με την υποβάθμιση της οικονομίας της χώρας, προσπαθούν να πουλήσουν την κρατική περιουσία και σε χαμηλές πλέον τιμές. Σε μερικές περιπτώσεις και παραχώρηση δημόσιας περιουσίας προς εκμετάλλευση.

 

9 - ....

 

Βαρέθηκα! Συμπληρώστε και εσείς…

Rate this item
(1 Vote)


Add comment


Security code
Refresh

Jholidis

Δεν είμαι μέλος της κοινωνίας αυτής, καμιάς κοινωνίας δεν είμαι…απλά συνυπάρχω αναγκαστικά.

Website: www.jhweb.gr

My World

Follow....

FacebookTwitterYoutubeGoogleVimeo