Όλα είναι αηδιαστικά άσχετα με την πραγματικότητα

Πιθανότατα να μην βγάλετε άκρη απ’ αυτό που θέλω να πω, αλλά από την άλλη δεν θέλω να επεκταθώ αναλυτικά για το θέμα….γιατί απλούστατα δεν θα ξέρω από πού να ξεκινήσω και πώς να το φέρω σε μια γραμμή ως το αποτέλεσμα.

 

Όλα όσα νομίζεται ότι είναι σημαντικά, όλα όσα πιστεύετε ότι βρίσκονται στις πρώτες θέσεις των προτεραιοτήτων σας, όλα αυτά που θεωρείται ως αναγκαία και νόημα της ύπαρξής σας…όλα αυτά και πολλά άλλα…είναι τόσο πολύ ασήμαντα και άσχετα που ακούγοντάς τα καταντάει μια ΑΗΔΙΑ!

 

Ούτε θέλω να σας πω «ξυπνήστε ζώα» ούτε κάποια άλλη φραστική δήθεν επίθεση, ποτέ δεν χρησιμοποιώ τέτοιου είδους «στάνταρ» επαναστατικές εκφράσεις. Και αν το είχα πει ποτέ τότε δεν μιλούσα ποτέ μεταφορικά, πάντα κυριολεκτικά και ευθέως. Στην προσπάθεια να ταρακουνήσω μερικά μυαλά, έστω με το δικό μου τρόπο, καταφεύγω στην έκφραση αυτού το είδους, που κατά πολλούς είναι λανθασμένη αρθρογραφικά.  

 

Αλλά…γιατί να υπάρχουν τα στάνταρτς? Για να μην θίγονται οι τόσο ευαίσθητες και ευερέθιστες προσωπικότητές σας?! Δεν πάτε να γαμηθείτε όλοι σας?! Ειδικά εσείς που θα μου πείτε με ποιο τρόπο θα γράφω! Τι ξέρετε εσείς? Τίποτα. Μόνο ακολουθείτε κάποιους κανόνες χαχαχα Γελοίο και αηδιαστικό! Κανείς από εσάς δεν σκέφτηκε γιατί να υπάρχουν κανόνες και όχι να τους αμφισβητήσεις λόγω της αντιδραστικότητας του χαρακτήρα σας αλλά να επαληθεύσεις την πραγματικότητα η οποία κρύβεται πίσω από τους κανόνες.

 

Γι’ αυτό και υπάρχουν οι κανόνες, να κρύβουν τις αδυναμίες μας.

 

Λοιπόν…αγαπητά μου παράσιτα… Είναι η ώρα της απομυθοποίησης κάποιον πραγμάτων…αλλά είμαι τόσο ασήμαντος για εσάς που δεν έχει σχεδόν… (πάντα υπάρχει ελπίδα να φτάσει μέσω ακουστικών και οπτικών νευρικών οδεύσεων η πληροφορία μέσα στον εγκέφαλό σας και έστω να αφομοιωθεί μαζί με τις άλλες άσχετες πληροφορίες ώστε κάποια στιγμή να καταστεί χρήσιμη)… νόημα να συνεχίσω την σκέψη μου. Θα αφήσω το μυστήριο να πλανάται και ο καθένας να βγάλει τα δικά του προσωπικά συμπεράσματα…

 

Αλλά…μην πάτε πολύ μακριά…δεν ήμαστε εδώ να φιλοσοφούμε.

 

PS. (η ώρα είναι 3:32 το πρωί της Κυριακής (δεν ξέρω γιατί το Word θέλει την βλέπει με κεφαλαία αυτή τη λέξη, μια μέρα είναι και άσχετη με την έννοια που έχει καθιερωθεί) και ναι έχω πιεί αρκετά σήμερα…κάτι που δεν βοήθησε στην «απονεύρωση» δυστυχώς)

Rate this item
(2 votes)


Add comment


Security code
Refresh

My World

Follow....

FacebookTwitterYoutubeGoogleVimeo