Οι φίλοι μου και άλλα ζώα – επεξήγηση

PS. Αρχίζουμε από εδώ...

Δεν είσαι καλύτερος από μένα. Μπορεί να είσαι πολλά πράγματα και σε κάποια να υπερτερείς αριθμητικά, για παράδειγμα…είσαι 35% πιο χονδρός από μένα, 15% πιο έξυπνος, 47% ασχημότερος, 1% πιο γρήγορος και πάει λέγοντας… αλλά δεν είσαι καλύτερος από μένα. Ούτε εγώ είμαι… Αλλά αυτό δεν έχει σημασία.

Και για όσους νομίζουν ότι τους ειρωνεύομαι ή γελάω μαζί τους …είναι δικό σας πρόβλημα το τι πιστεύετε και δικαίωμά σας. Όπως και το δικό μου να θεωρώ αρκετούς ανθρώπους ηλίθιους. Αυτό όμως δεν αλλάζει τίποτα. Βέβαια μπορεί να αλλάξει πολλά πράγματα αν μάθετε να δέχεστε οποιεσδήποτε απόψεις και να μην τις απορρίπτετε με το παραμικρό, για παράδειγμα, όταν νιώθετε ότι προσβάλλεστε. Τέλος πάντων…

Αφήστε τις φαντασιώσεις σας και ας δούμε τα πράγματα από μια άλλη οπτική γωνία.

 

The only true purpose of our existence, is contribution to the evolution of Life…we reproducing.

Που σημαίνει… Ο μοναδικός σκοπός της ύπαρξής μας σ’ αυτήν την Γη είναι η συμβολή μας στην εξέλιξη της ζωής στο σύνολό της… απλώς αναπαραγόμαστε.

Ότι κάνουν και τα άλλα ζώα και τα φυτά και τα μικρόβια… Όλες αυτές οι οργανικές ενώσεις με βάση των άνθρακα, που κάποια στιγμή μετά από εκατομμύρια χρόνια μεταλλάξεων κατέληξαν να αποτελούν πιο σύνθετες ενώσεις και να σχηματίζουν σύνθετες μορφές, έτυχαν μιας περίεργης ιδιότητας… να χαρακτηριστούν ζωντανά και να αποτελέσουν ζωή σ’ αυτόν τον πλανήτη… συνεχίζουν να μεταλλάσσονται. Χρονικά αόρατα, αλλά το κάνουν. Αναπαράγουν αυτούς τους συνδυασμούς, υπολογίζοντας το εξωτερικό περιβάλλον και την προσαρμοστικότητα σ’ αυτό, φτιάχνοντας καλύτερους συνδυασμούς.

Και ότι και να κάνετε, όσο και να φιλοσοφείτε και να αναρωτιέστε για το νόημα της ζωής και για το «Γιατί υπάρχω» η διαδικασία αυτή της εξέλιξης αδιαφορεί πλήρως για εσάς και τι άποψη έχετε. Σας έχει γραμμένους…στον κώδικα DNA.

Γι’ αυτό, φίλοι μου, στην πραγματικότητα αυτό που κάνετε ονομάζεται εξέλιξη. Αλλά το θέμα είναι πως το κάνετε και πως σπαταλάτε όλη αυτήν την ενέργεια, το τι έχετε χτίσει και που ζείτε, που σύμφωνα με την πολυπλοκότητα της διάνοιάς σας, πρέπει να έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές. Το περιβάλλον (όχι το πράσινο-οικολογικό συγκεκριμένα) έχει γαμηθεί τελείως και φταίμε όλοι εμείς.

Και στο κάτω κάτω… σήμερα ζεις αύριο πεθαίνεις. Ανακύκλωση ύλης…

Last modified on Monday, 02 January 2012 10:40
Rate this item
(0 votes)


Add comment


Security code
Refresh

My World

Follow....

FacebookTwitterYoutubeGoogleVimeo