Έφυγε το τσίρκο, μείνανε τα κλόουν

Όλη η χώρα στους ρυθμούς του Τσίρκου! Τα κλόουν απ’ όλη την Ελλάδα προσπαθούν να προσελκύσουν τα βλέμματά σας με τις προεκλογικές καμπάνιες που δίνουν και παίρνουν σε όλα τα Μέσα Μαζικής ΑποχαύνωσηςΜΜΑ…ηχεί πολύ καλύτερα από το συνηθισμένο προβατίσιο ΜΜΕεεεεεεεεεε…

 

Τα Datsunια με τις ντουντούκες αναγγέλλουν τις επερχόμενες εμφανίσεις των κλόουν σε διάφορες περιοχές της χώρας μας. Φυλλάδια με τα ηλίθια χαμόγελα των κλόουν βρομίζουν τους δρόμους, δίνοντας δουλειά στους καθαριστές και μ’ αυτόν τον τρόπο να δικαιολογήσουν το μισθό που παίρνουν. Εξέδρες είναι στημένες και οι διοργανωτές τρέχουν για τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Όλα είναι έτοιμα για το μεγαλύτερο Τσίρκο της χρονιάς που θα κάνει (τελικά) δυο εμφανίσεις ώστε να μην υπάρξουν χαμένοι. Δύο μήνες Τσιρκοκρατίας! Και το βασικό… ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ! Έτσι νομίζετε? Δεν πειράζει, ζείτε με την ψευδαίσθηση. Σας κάνει καλό!

Στο σόου συμμετέχετε και εσείς. Ο εθελοντισμός, ως το δημοκρατικό σας δικαίωμα, είναι το βασικό κριτήριο… Όλοι μπορείτε να γίνετε κλόουν, έστω για μια μέρα….

Την έκφραση «Έφυγε το τσίρκο, μείνανε τα κλόουν» την ξέρατε? Καιρός είναι να το βιώσετε.

Last modified on Wednesday, 27 June 2012 23:53
Rate this item
(0 votes)


Add comment


Security code
Refresh

Jholidis

Δεν είμαι μέλος της κοινωνίας αυτής, καμιάς κοινωνίας δεν είμαι…απλά συνυπάρχω αναγκαστικά.

Website: www.jhweb.gr

My World

Follow....

FacebookTwitterYoutubeGoogleVimeo