Σταματήστε την μ@λ@κία!!!

Το “κάντε έρωτα και όχι πόλεμο” ως λόζουνγκ δεν μου άρεσε ποτέ, δεν μου έλεγε τίποτα. Ήταν μια ανούσια έκφραση των μαστουρωμένων χίππιδων της δεκαετίας του 70. Έτσι λοιπόν τις εκφράσεις των καμμένων εγκεφαλικά ατόμων δεν θα μπορούσα να δεχτώ ποτέ. Τα παιδιά εκείνης της εποχής όπως και τώρα μαλακίζονταν. Δεν ήταν συνειδοποιημένοι, όχι όλοι τουλάχιστον ή απ’όσο γνωρίζω, για να μπορούσε να τους δεχτεί η κοινή γνώμη η οποία παρεπιπτώντως και αυτή μαλακιζόταν συστηματικά και ακατάπαυστα.

Είναι ακόμα πάρα πολύ νωρίς για να μιλάμε για κάποια αλλαγή στην συνείδηση του ανθρώπου. Κοιμούνται όλοι! Και η λέξη αυτή “κοιμούνται” δεν με εκφράζει για το τι πραγματικά θα ήθελα να πω, για όλους αυτούς που υπάρχουν γύρω μου, όλους αυτούς που βλέπω καθημερινά…Ίσως θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω την λέξη “μαλάκες” αλλά και αυτή, εκτός του ότι την χρησιμοποιούν ευρέως για πολλούς και διάφορους λόγους, δεν είναι ικανή να με ικανοποιήσει.

 

Ναι, αυνανίζονται όλοι! Να το πούμε κόσμια, αν και ούτε έτσι δεν δίνει ελαφρύντικα σ’ αυτή την ομαδική πάθηση. Αυνανίζονται ή μαλακίζονται με την κυριολεκτική και την μεταφορική έννοια της λέξης αυτής ΟΛΟΙ!

Αυνανισμός, που εξ’ ορισμού είναι η διαδικασία αυτοικανοποίησης, ταιριάζει απόλυτα σ’ αυτές τις καταστάσεις. Όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, ήμαστε εγωιστές. Κάνουμε οτιδήποτε για την προσωπική μας ικανοποίηση. Έτσι και σ’ αυτή την περίπτωση. Όταν κρυβόμαστε στην τουαλέτα ή σκεπασμένοι μέχρι πάνω με το σεντόνι είτε κάπως αλλιώς, όπως αρέσει στην φαντασία του καθενός, βρίσκουμε τον χρόνο και την διάθεση να δώσουμε στον εαυτό μας ένα μικρό και σύντομο αλλά ταυτοχρόνως έντονο συναισθηματικά δωράκι αυτοϊκανοποίησης… Έτσι για να φύγει η πίεση, οποιούδήποτε είδους… Να ξελαφρώσουμε λιγάκι ρε… Μαλακιστείτε…ουπς…Αυνανιστείτε ελεύθερα και συστηματικά! Μην σας νοιάζει.

Αν όλοι ασχολούνται μ’ αυτην την διαδικασία τότε κανένας δεν μένει ανικανοποίητος, έτσι? Ναιιιι….

Και τι γίνεται αν αυτό το πράγμα καταντάει αηδία? Τελειώνει η φαντασίας σας, ή οι τσόντες δεν την εξάπτουν πια? Θα κάτσετε να αναζητήσετε κάποιον άλλον να σας δώσει αυτήν την χαρά? Βέβαια! Θυμηθείτε την παιδική προς εφηβική σας ηλικία…τότε που θέλεις να μοιραστείς την “χαρά”….

Δεν είναι καλύτερα να έχεις σύντροφο, να το κάνετε μαζί? Έτσι για να ξεκουράζεται και κάποια στιγμή ο ένας. Αν και ούτως ή άλλως αυτή η διαδικασία δεν καταντάει ποτέ βαρετή. Και ξέρετε γιατί? Γιατί με κάποιον που θες, ακόμα και η ικανοποίηση του άλλου σου δίνει κάποιο ποσοστό της ικανοποίησης… Όπως και να το σκεφτούμε, το να κάνεις έρωτα, σεξ, πες το όπως θες..Σίγουρα είναι πολύ πιο όμορφο απ’ το “χειρονακτικό”…

Εεεεε! Δεν είπαμε τίποτα για ομαδικό σεξ! Μη πάει το μυαλό σας εκεί!

Last modified on Thursday, 01 December 2011 12:46
Rate this item
(0 votes)


Add comment


Security code
Refresh

My World

Follow....

FacebookTwitterYoutubeGoogleVimeo