Άλλη πραγματικότητα

Ξεχάστε για λίγο όλα αυτά που ξέρετε και θεωρείτε δεδομένα, αφήστε τις απόψεις σας, τις πεποιθήσεις, τα πιστεύω και δείτε όλο αυτό που συμβαίνει από μια άλλη εντελώς διαφορετική οπτική γωνία, σαν εντελώς διαφορετικός εξωτερικός παρατηρητής, εξωγήινος...

 

Δύσκολο? Για αρκετούς ίσως είναι πολύ δύσκολο, γιατί όλα αυτά σχηματίζουν τον κόσμο τους, το Είναι τους και δύσκολα απαρνείσαι το Είναι σου, έστω στην φαντασία. Προσπαθήστε όμως.

Ξεφλουδίστε τις επιστρώσεις που καλύπτουν την εντελώς διαφορετική πραγματικότητα. Φανταστείτε ότι αυτά τα «πρέπει», «έτσι είναι τα πράγματα», κανόνες, νόμοι, ήθη και έθιμα, στερεότυπα…δεν υπάρχουν. Φανταστείτε ότι είστε ο σκηνοθέτης μιας ταινία όπου όλα αυτά που σήμερα αποτελούν τα κύρια προβλήματα, ως δια μαγείας, δεν υπάρχουν. Δεν υπάρχει το χρήμα για το οποίο πρέπει να δουλεύεις για να ζήσεις, ούτε οι πολιτικοί που σαν ξεδιάντροπες πόρνες περιμένουν εσένα να τους πληρώνεις επειδή τους επιλέγεις για εκπροσώπους, ούτε στρατός – διότι δεν υπάρχουν χρήματα για να καπηλεύονται κάποιοι στην εξουσία τους φυσικούς πόρους στην προσπάθεια ελέγχου όλου του κόσμου, παίζοντας με τις ζωές πολλών εκατομμυρίων ανθρώπων, ούτε αστυνομία και νόμοι – διότι, και πάλι, δεν υπάρχουν χρήματα που να ωθούν τους ανθρώπους σε εγκληματικές πράξεις είτε στο να αποκτήσουν αυτά ή λόγω των ψυχολογικών παραγόντων που οφείλονται έμμεσα ή άμεσα στην έλλειψη αυτών των χρημάτων… Δεν υπάρχει θρησκεία – διότι δεν χρειάζεσαι κανέναν καθοδηγητή συνείδησης, διότι το κοινωνικό περιβάλλον δεν είναι δηλητηριασμένο από τους σημερινούς υποχρεωτικούς παράγοντες επιβίωσης.

Δείτε τον κόσμο όπως θα ήταν αυτός εάν όλα αυτά που έχουμε και συμβαίνουν σήμερα δεν θα υπήρχαν…

Όχι, σε καμία περίπτωση δεν εμπνέομαι από το χαζοχαρούμενο τραγούδι Imagine... Εγώ θέλω να αηδιάσετε με την πραγματικότητα, να ξεράσετε με το να αντιληφθείτε τον εαυτό σας και τους γύρω σας, αυτούς που ζουν εις βάρος σας, τα πολιτικά παράσιτα, τα οικονομικά παράσιτα, όλους τους άλλους που απλούστατα δεν κάνουν τίποτα και γκρινιάζουν, όλο τον κόσμο στον οποίον ζούμε. Εάν δεν καταφέρατε να αηδιάσετε τότε κάτι δεν κάνατε σωστά. Επαναλάβατε μέχρι να το πετύχετε.

Last modified on Wednesday, 04 June 2014 16:04
Rate this item
(0 votes)


Comments   

παιχνιδια ρολων
0 #3 παιχνιδια ρολων 2016-02-10 13:36
Το καλοκαίρι, ο ελεύθερος χρόνος των παιδιών είναι άπλετος με
συνεπεια να κουραζονται συχνα τα πανινα παιχνιδια τους
και να βρσικουν καινουργιους
τρόπους διασκέδασης και ψυχαγωγιας.
Eκμεταλλευτείτε τον απλετο χρόνο των παιδιών και τη διάθεσή τους για παινχιδια και παιχνίδι, βρισκοντας τους να
ασχοληθητε μαζί τους με πρωτότυπα
παιχνιδια φελτ.

Also visit my site ... παιχνιδια ρολων: http://bliggityblong.com/
Quote
ξύλινα καράβια
0 #2 ξύλινα καράβια 2016-02-09 23:49
Hi there, I enjoy reading through your article post.

I like to write a little comment to support you.

My blog post ... ξύλινα καράβια: http://bliggityblong.com/
Quote
christos sampanis
0 #1 christos sampanis 2014-06-04 17:18
θέλω να το δω γιάννη και δεν μπορω
Quote

Add comment


Security code
Refresh

More in this category: « NWO

My World

Follow....

FacebookTwitterYoutubeGoogleVimeo