ΣΕΞ

Είναι πολλοί αυτοί που αναρωτιούνται για το νόημα της ζωής, αγνοώντας το πιο αυτονόητο νόημα όλων των ζωντανών οργανισμών…αναπαραγωγή ή με άλλα λόγια ΣΕΞ.

Το πιο αυτονόητο και ό,τι πιο φυσιολογικό στον κόσμο όλον είναι το σεξ. Το κάνουν όλοι. Οι άνθρωποι, τα ζώα, τα δέντρα, οι μικροοργανισμοί… ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως. Εκτός βέβαια από τους αντιπροσώπους της πίστεως! ;) Για τους οποίους ακόμα και ο αυνανισμός είναι αμαρτία… Ρε γαμώτο! Το πρώτο πράγμα που πιάνει στα χέρια του ένας άνδρας είναι η πούτσα του… ωχ συγγνώμη για τους τρόπους μου και για τις επιπτώσεις στις υπερευαίσθητες συνειδήσεις σας… έπρεπε να πω πέος… Και για να μην διαμαρτυρηθούν οι γυναίκες, η κλειτορίδα είναι αντίστοιχη απόφυση, η οποία μπαίνει πολύ σύντομα στο στόχαστρο των περίεργων και «εξερευνητικών» σκέψεων των νεανικών μυαλών….

 

Στο θέμα μας…

 

Η γλώσσα μας είναι υπό αυστηρή επιτήρηση, απαγορεύεται να βρίζεις…δηλαδή να χρησιμοποιείς λέξεις οι οποίες δηλώνουν στο 100% της σημασίας τους, τα γεννητικά όργανα ή τις πράξεις που γίνονται με χρήση αυτών των οργάνων… Γιατί? (Ρώτα τον παπά σου)… Ακόμα και το γαμημένο word μου τις βγάζει λάθος και πρέπει εγώ να τις προσθέσω στο λεξικό μου χαχαχα… Ενώ στον Μπαμπινιώτη, το πρώτο πράγμα που ψάχνει κανείς είναι αυτές τις λέξεις και αυτές υπάρχουν με τις αστείες εξηγήσεις τους.

Η εικόνες? Όπα ρε φίλε! Μην δημοσιεύεις στο facebook πορνό! Βυζιά, πούτσες, μουνιά και τα συμπλέγματα αυτών ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ! Μην το δουν τα παιδιά! Μην τους μπαίνουν ιδέες και γκαστρωθούν πριν από την ώρα τους! … ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ! Εάν τα παιδιά γνώριζαν από νωρίς δεν θα είχαμε πολλές εκτρώσεις. Αρκεί να πεις στο παιδί σου – τραβήξου πριν εκσπερματώσεις και να το γνωρίζουν τα κορίτσια και καλού κακού να το θυμίζουν στα αγοράκια που πάνω στην καύλα τους δεν χαμπαριάζουν και πολλά. Που είναι το κακό? Και τι είναι αυτός ο αριθμός 18?! Ποιος το όρισε? Δηλαδή αν το κάνεις πριν τα 18 σου, υπάρχουν νομοθετικές κυρώσεις? Ή να το γυρίσουμε όπως σε κάποιες άλλες χώρες με άλλη θρησκεία όπου οι συνέπειες είναι πετροβολισμός? … Άρρωστα μυαλά…

Ναι το καταλαβαίνω… η θρησκεία και τόσα χρόνια αποχαύνωσης των μυαλών… Αλλά ρε γαμώτο…. 21ος αιώνας είναι έξω από το παράθυρό σας! Άντε και γαμηθείτε! (κυριολεκτικά και μη)… Θα σας πει ο παπάς με τα μαύρα γυναικεία ρούχα, με το χρυσό σταυρό στο χέρι, με τα κόκκαλα των δήθεν αγίων, που στην πραγματικότητα θα είναι τίποτα απομεινάρια ανθρώπων από τα νεκροταφεία, τα οποία ξεθάβονται για να βγάλουν και πάλι λεφτά οι παπάδες με τις ανούσιες τελετές τους?! ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ?! Ποιοι είναι αυτοί να καθορίζουν τι είναι το σωστό ή όχι, από την στιγμή που είναι μπλεγμένοι σε χειρότερα και άκρως αισχρά σκάνδαλα όλων των εποχών….Τελοσπάντων… Η θρησκεία είναι ένα μέρος του προβλήματος… Το άλλο είστε εσείς που μεταδίδετε το γαμημένο μικρόβιο της ευπρέπειας στις επόμενες γενιές… Εδώ που τα λέμε και οι παπάδες από γαμήσια των γονιών τους προέκυψαν ;)

Α ναι! Ο κόσμος δεν θα γίνει χειρότερος απ’ ότι είναι τώρα, εάν το γυμνό θα προβάλλεται ελεύθερα. Τα παιδιά και σήμερα… και να’ναι καλά το ΑΓΙΟ INTERNET… βλέπουν τσόντες και γυμνά και τον παίζουν – κάνουν προπόνηση ;) Οι χειρότεροι σεξουαλικοί ψυχοπαθείς, έγιναν έτσι όχι μόνο λόγω των έμφυτων εγκεφαλικών τους προβλημάτων αλλά και λόγω ΣΤΕΡΗΣΗΣ. Η αφθονία δεν προκαλεί προβλήματα, η στέρηση και η έλλειψη το κάνουν αυτό.

Δεν χρειάζεται να γράψω περισσότερο… Το έχουν πει πολλοί πριν από μένα και το γνωρίζετε και εσείς, όσοι είστε τουλάχιστον ανοιχτόμυαλοι…

Last modified on Saturday, 30 November 2013 21:33
Rate this item
(0 votes)


Comments   

afsvilalen1986
0 #6 afsvilalen1986 2016-11-18 21:10
Интересно. Мнения разделились. Ща заценю Оцените пожалуйста http://pr-vip.ru этот сайт, я старался!
Quote
sowsvicchiver1979
0 #5 sowsvicchiver1979 2016-03-28 04:06
гыыыыыы..... вот так облом Я пользовался http://jet-s.ru/prodazha-softa для похожей задачи
Quote
buddtiserja1974
0 #4 buddtiserja1974 2016-03-25 13:42
Я считаю, что Вы ошибаетесь. Могу это доказать. Мой сайт http://go-ip.ru/kupit-kachestvennyj-trafik-dlja-sajta.html
Quote
tissucola1971
0 #3 tissucola1971 2016-03-25 03:06
Я заметил, некоторые блоггеры любят провоцировать читателей, некоторые даже сами провокационные комменты оставляют сами у себя на блоге Оцените пожалуйста мой сайт http://calls-online.ru/forms/oplata.php
Quote
cesnitade1973
0 #2 cesnitade1973 2016-03-22 18:44
Елки-палки, уникальная заметка Ресурс http://cpnal.ru
Quote
meidiputxo1981
0 #1 meidiputxo1981 2016-03-20 04:57
судя по рейтингу можно брать Скажите а вот тут http://poll-up.ru ваша статья?
Quote

Add comment


Security code
Refresh

Jholidis

Δεν είμαι μέλος της κοινωνίας αυτής, καμιάς κοινωνίας δεν είμαι…απλά συνυπάρχω αναγκαστικά.

Website: www.jhweb.gr

My World

Follow....

FacebookTwitterYoutubeGoogleVimeo