Ό,τι σκατά γουστάρει ο λαός μας!

Γουστάρεις να βγεις την Παρασκευή στα σκυλάδικα στην παραλιακή…να πετάς στον τραγουδιστή ή τραγουδίστρια που δεν ξέρει ούτε να τραγουδάει και πολύ περισσότερο να γράφει μουσική, λουλούδια και να σπας πιάτα στην πίστα. Οι λουλουδούδες, επάγγελμα και αυτό, να σου φέρνουν δίσκους με αποκεφαλισμένα λουλούδια και εσύ κουνώντας τα χαρτονομίσματα μπροστά στην μούρη των δήθεν φίλων σου, που σε ξεχέζουν πίσω από την πλάτη σου και σου εύχονται ότι χειρότερο, και της γκομεντίτσας που βρήκε τον σωτήρα της, περηφανεύεσαι το πόσο γαμάτος και γενναιόδωρος είσαι.

Να γκαρίζεις τους στίχους τραγουδιών, που γράφτηκαν στην χέστρα, βρίσκοντας νόημα και στοιχεία από την δική σου μίζερη ζωή, κάνοντάς το με απίστευτο φάλτσο, αγκαλιά με την γκομενίτσα αυτή που σπονσοράρεις, φτύνοντας της στην μούρη με το βρώμικο από το αλκοολ, φυστίκια και τσιγάρο στόμα. Στο τραπέζι σου, που κολλάει από τις χυμένες βότκες από μεθανόλη και βρωμάει κάτουρο, χορεύουν οι ξεκωλιάρες γκόμενες των bmwακιδων φίλων σου με στενές μίνι φούστες τραβηγμένες στις χοντροκωλάρες τις με τα πατσόκοιλα να κρέμονται σαν φρατζόλες και εσύ κρυφοκοιτάς τα ιδρωμένα στριγκάκια, πιάνοντας το μπούτι της δικιάς σου, που αδιαφορεί αλλά το παίζει θιγμένη και ζηλιάρα, την ώρα που χαζολογάει με τον σερβιτόρο που της την έπεσε πριν στις τουαλέτες.

Άντε και γαμήσου και εσύ το επίπεδό σου και τα λεφτά σου!


Γουστάρεις να έχεις το αμάξι σου τίγκα στο ηχοσύστημα με subwoofer και φιμέ τζάμια, εξάτμιση και όλες τις μάρκες των αγωνιστικών εταιρειών να είναι κολλημένες στην πόρτα άσχετα εάν δεν έχεις τίποτα απ’αυτά , να περνάς βραδιάτικα με ανοικτά τα παράθυρά σου με τέρμα τα γκάζια να παίζει αυτό το βόθρο – ακουστικό – παραλήρημα που εσύ ονομάζεις μουσική, αδιαφορώντας…αλλά όχι (!) περήφανος για την πάρτη σου ως καταξιωμένος και κοινωνικά εναρμονισμένος με τα υπόλοιπα μαλακισμένα του είδους σου ζώο! Να αφιερώνεις στην γκόμενα που σε παράτησε για κάποιον άλλον με καλύτερο από σένα αμάξι και συνεπώς μικρότερο πέος, κάποιο σκυλο-καψουροτράγουδο, εκδηλώνοντας τον πόνο του εσωτερικού σου κόσμου γεμάτο με σκατά σε όλους τους άλλους που δεν έχουν άλλη επιλογή απ’το να ακούνε εσένα που περνάς δίπλα από τα παράθυρα των πολυκατοικιών.

Άντε γαμήσου εσύ και πόνος σου και η φαιά ουσία που έχεις μέσα στο κρανίο σου!


Γουστάρεις να έχεις τεράστια πλάσμα τηλεόραση με την καλύτερη ευκρίνεια και υψηλή ανάλυση για να βλέπεις καλύτερα τις διαφημίσεις που το τελείως καμένο μυαλό σου τις ρουφάει σαν τις πιο ζωτικές πληροφορίες, διαγράφοντας ότι σου έχει απομείνει από τις γενικές γνώσεις που απέκτησες στο σχολείο, ώστε αύριο σαν καλός καταναλωτής θα συνεισφέρεις το κομμάτι σου σ’αυτή την σκατο-οικονομία που εσύ συντηρείς με την απραξία σου, αφού δεν σου μένει ο χρόνος ανάμεσα από το καναπέ και δουλειά. Να μαζεύεσαι με τους όμοιους σου να δεις αγώνα ποδοσφαίρου, όπου κλωτσάνε μπάλα 22 μαντράχαλοι και παίρνουν γι’αυτό τεράστια χρηματικά ποσά, όπου πίσω απ’αυτή τη μπίζνα υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα με στημένους αγώνες και κάποιοι παίκτες και διαιτητές προσυμφωνημένα σου παρέχουν αυτό που εσύ νομίζεις ότι είναι αθλητισμός. Και εσύ σαν ζώο ζητωκραυγάζεις γκαρίζοντας και σε ακούει όλη η γειτονιά για κάθε γκολ που μπαίνει…και όλα αυτά την ώρα που η γυναίκα σου ή η γκόμενά σου πηδιέται – και πολύ καλά κάνει – με κάποιον άλλον. Τα μπασταρδάκια σου, που ενδεχομένως μπορεί να είναι αποτέλεσμα της ενασχόλησης σου με το ποδόσφαιρο, τα εκπαιδεύει η ίδια τηλεόραση, που συνεισφέρει και σε αντικαθιστά στο μεγάλωμα των μελλοντικών ανεγκέφαλων παραγωγικών μονάδων χρήματος, με άλλα λόγια δούλων, που σε μερικές δεκαετίες θα σε θεωρούν βάρος και θα σε ξεχάσουν σε κάποιο ίδρυμα ή και σε χειρότερη μοίρα, μαλάκα! Συνέχισε την καλή δουλειά που κάνεις και μετά μην κλαίγεσαι γιατί ο κόσμος είναι τόσο άδικος σε σένα..μετά πεθαίνεις ηλίθιε!

Άντε γαμήσου και μακριά από μένα!

Last modified on Tuesday, 05 March 2013 15:11
Rate this item
(11 votes)


Add comment


Security code
Refresh

Jholidis

Δεν είμαι μέλος της κοινωνίας αυτής, καμιάς κοινωνίας δεν είμαι…απλά συνυπάρχω αναγκαστικά.

Website: www.jhweb.gr

My World

Follow....

FacebookTwitterYoutubeGoogleVimeo