Ευχές και όνειρα

Τι γίνεται, ακόμα κάθεσαι!? Και τι θα γίνει με τις ευχές σου?! Θα πραγματοποιηθούν από μόνες τους, ως δια μαγείας ή θα τις πραγματοποιήσει κάποιος άλλος για σένα?! Ή περιμένεις κάποια θεϊκή δύναμη να μεσολαβήσει?! Μήπως θα καταλήξουν όπως και τα παιδικά σου όνειρα, όταν στην ερώτηση «τι θέλεις να γίνεις όταν μεγαλώσεις» απαντούσες με υπερηφάνεια αστροναύτης, πυροσβέστης ή ιατρός…

Τι απέγιναν τα όνειρά σου? Ποιο εμπόδιο βρήκαν στον δρόμο ή και γιατί ξαφνικά άλλαξες γνώμη?

Από’ κει που είχες τα μεγαλεπήβολα σχέδια, στοχεύεις τώρα στο πως απλά να βγάλεις λεφτά, να επιζήσεις, να κάνεις οικογένεια και να πεθάνεις στα βαθιά γεράματα, περήφανος που έχεις βγάλει στον κόσμο τόσο καλά παιδιά, που και αυτά με την σειρά τους και ίσως με την δική σου παρότρυνση να άφησαν τα παιδικά τους όνειρα για χάρη της επιβίωσης μέσα στο περιβάλλον….ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ!!!

ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ!

Είστε χέστιδες και ευθυνόφοβοι! Παραιτήστε από τα όνειρά σας τόσο εύκολα και δίχως ίχνος ντροπής ή μετάνοιας, που αποφεύγετε να κατηγορήσετε τον εαυτό σας για την δειλία σας, επικαλούμενοι του “C'est la vie”! Έτσι είναι η ζωή ρε?! Ζωή το αποκαλείτε αυτό!? Δεν θυμάστε από τα βιβλία της ιστορίας ότι οι δούλοι δεν υπολογίζονταν ως ισότιμα μέλη ενός κράτους?

Γεννοβολάτε παιδιά και τους προετοιμάζετε για να ζήσουν στο μπουρδελόκοσμο που εσείς θεωρείτε πραγματικότητα! Κοινωνία εθελόδουλων προσκυνητών του χρήματος! Σε τι κόσμο φέρνετε τα παιδιά σας? Και μη μου πει κανένας μαλάκας, ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα γι’ αυτό, ότι οι προτεραιότητες τους είναι άλλες. Διότι στο μικρόκοσμο της οικογένειας σκίζεστε για να ετοιμάσετε το σπίτι σας για το ερχομό του νέου μέλους, του προετοιμάζετε το ιδανικό περιβάλλον ώστε να μεγαλώσει με ασφάλεια, με πρίζες ασφαλείας, καροτσάκια, κρεβατάκια με μπάρες… και μετά… ΠΑΡΕ ΝΑ’ΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ! «Ζήσε στο μπουρδέλο! Α ναι, θα πρέπει να με προσέχεις στα γεράματα.»

Είναι σαν να του φοράτε του παιδιού το σωσίβιο πριν το ρίξετε στον βόθρο με σκατά, απ’ όπου όσο και να προσπαθεί δεν μπορεί να σκαρφαλώσει στην επιφάνεια και είναι αναγκασμένο να προσπαθεί να κρατηθεί και να μην πνιγεί. Τι είναι αυτό? Εκδίκηση?

Και ας αφήσουμε όλα αυτά… Οι μεγαλοπατέρες σας προτρέπουν να αναπαράγεστε ώστε η υπογεννητικότητα της χώρας μην χτυπήσει κόκκινο και οι φορολογικές μονάδες ΑΦΜ και ΑΜΚΑ να μην ρίξουν τον κρατικό προϋπολογισμό…

Πάμε στο σήμερα. Πριν λίγες μέρες άλλαξε ο χρόνος, που τόσο προσεκτικά τον παρακολουθείτε ώστε να μην χάσετε την Ημέρα του Μισθού (πραγματική γιορτή) και των 22 ημερών διακοπών της Δουλείας… Τρέξατε να ικανοποιήσετε την εγωιστική σας ανάγκη των κοινωνικών σας υποχρεώσεων με τις ευχές της καλής νέας χρονιάς… Και τώρα? Τι θα κάνετε από’ δω και μπρος? Θα μείνετε στα λόγια?

Last modified on Thursday, 03 January 2013 10:55
Rate this item
(1 Vote)


Add comment


Security code
Refresh

My World

Follow....

FacebookTwitterYoutubeGoogleVimeo