Η ζώνη των κομφόρ σας

Πόσο στένεψαν τα όρια της ζώνης των κομφόρ σας την τελευταία περίοδο?

Με τους νέους φόρους, με χαράτσια – που πλέον η λέξη αυτή έχασε το νόημα μιας και την αποδεχτήκατε όπως αποδεχτήκατε αυτόν τον δυσβάσταχτο και εντελώς παράνομο φόρο, με τις μειώσεις στους μισθούς και συντάξεις που ήδη ήταν γελοία σε σχέση με τις τιμές διαβίωσης, με τις αυξήσεις στο πετρέλαιο κίνησης και ειδικά θέρμανσης, με τις αυξήσεις της ΔΕΗ και ότι άλλο σας επιβαρύνει οικονομικά.

Με το συνεχώς υποβαθμιζόμενο επίπεδο ιατρικής περίθαλψης και των ασφαλιστικών ταμείων που έχασαν όλα τα λεφτά που δίνατε μέσω μισθοδοσίας, με την υποβάθμιση της παιδείας των παιδιών σας όπου τα πτυχία τους θα είναι απλό χαρτί μιας και δεν υπάρχουν και δουλειές.

Με κλείσιμο εμπορικών επιχειρήσεων, καταστημάτων, εργοστασίων που συμβάλουν στην περαιτέρω αύξηση της ανεργίας, κλείνοντας την αλυσίδα της οικονομικής υποβάθμισης της χώρας.

Αρκετοί αυτοκτονούν και σε λίγο καιρό ο αριθμός οικονομικά-δολοφονημένων θα ισούται στατιστικά με νεκρούς που είχαμε στο Ιράκ…

Τι άλλο ξέχασα? Πολλά!

Και τι κάνετε γι’ αυτό? Α ναι, πορείες, αποκλεισμοί δρόμων, συγκρούσεις με την αστυνομία, περικύκλωση της Βουλής των Δωσίλογων… Ε και?

Η μέθοδος που χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια, δηλαδή της σταδιακής, χρονικά απαρατήρητης επιβολής των πολιτικών αποφάσεων υπέρ των πραγματικών αφεντάδων του κόσμου, σας καθιστά θύματα και εθελοντές δούλους!

Φωνάζατε και διαμαρτυρόσασταν πέρυσι για τα δικαιώματά σας τα οποία εντέλει μειώθηκαν χωρίς να το πάρετε χαμπάρι. Τώρα είναι καλοκαίρι και διακοπές, αλλά από Σεπτέμβρη και έπειτα θα παλεύετε και πάλι για τα δικαιώματα που σας απέμειναν! Στο μέλλον θα παλεύετε για τα εναπομείναντα δικαιώματα?! ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ?!

Πραγματικά απορώ πως είναι δυνατόν να συμβιβάζεσαι με την συνεχής σταδιακή πορεία υποβάθμισης της ήδη υποβαθμισμένης «μετριότητας» που την ονομάζετε επίπεδο διαβίωσης. Η μετριότητα είναι τα όρια των κομφόρ σας. Μη τυχών κάποιος πιέσει τα όρια αυτά, εσείς αντιδράτε. Δεν θέλετε να σας πειράζουν, αρκεί να σας αφήσουν ήσυχους να μπορέσετε να γυρίσετε μετά την ΔΟΥΛΕΙΑ (βάλτε τον τόνο εκεί που θέλετε) στο σπίτι, στο καναπέ, στην αγαπημένη σας ψηφιακή τηλεόραση που θα σας υποδείξει το πώς πρέπει να ζείτε και να μεγαλώνετε υπάκουους δούλους από τα παιδιά σας… και να μην αντιδράτε.

Απορώ! Έχει μείνει άραγε μέσα σας αξιοπρέπεια, αυτοεκτίμηση?! Που πήγαν αυτά τα εγωιστικά χαρακτηριστικά σας?!

Μέχρι που πρέπει να σας φτάσουν για να πείτε επιτέλους φτάνει και σηκώσετε των κώλο σας από τον καναπέ?! Φυγόπονοι και εθελόδουλοι είστε!

Α ναι δεν σας είπα, αν θέλετε να περιμένετε τις καλύτερες μέρες να έρθουν ως δια μαγείας, επειδή η πλειοψηφία από όλους εμάς είναι φυγόπονοι, μην κάνετε όνειρα διότι αυτό που σας περιμένει με τους ρυθμούς που "ξυπνάνε" οι άνθρωποι θα είναι σφαγή μεταξύ μας. Ω ναι, το τελικό στάδιο θα είναι ο πόλεμος για επιβίωση και όσοι απομείνουν, εάν βέβαια καταφέρουν να σκεφτούν μετά λογικά, θα προσπαθήσουν να φτιάξουν έναν νέο πολιτισμό… άγνωστης κοινωνικό-πολιτικής δομής.

Rate this item
(2 votes)


Add comment


Security code
Refresh

Jholidis

Δεν είμαι μέλος της κοινωνίας αυτής, καμιάς κοινωνίας δεν είμαι…απλά συνυπάρχω αναγκαστικά.

Website: www.jhweb.gr

My World

Follow....

FacebookTwitterYoutubeGoogleVimeo