Πρέπει να αγριέψετε πρώτα!

Ω ναι! Το σύστημα όντως δουλεύει! Είμαστε πιο διασπασμένοι σήμερα απ’ ότι πριν την εποχή των πόλεων κρατών της Αρχαίας Ελλάδας! Ναι το σύστημα χειραγώγησης εξελίχθηκε, τα πλοκάμια του είναι χωμένα παντού σε όλες τις δραστηριότητες του ανθρώπου. Ξεκινώντας από την παιδεία και μέχρι την διασκέδαση. Μεγαλώνουμε υπάκουους και άμυαλους υποστηρικτές, διασκεδάζουμε για να ξεχνιόμαστε. Η τεχνολογική πρόοδος συνέβαλε, διότι ως εργαλείο χρησιμοποιήθηκε όχι πάντα για την καλυτέρευση των συνθηκών ζωής του ανθρώπου, αλλά και με την καταστροφική της ιδιότητα. Κάτι σαν το φαινόμενο της ατομικής βόμβας …

Είμαστε κοντά στα 11 εκατομμύρια Έλληνες, πάνω κατώ αν εξαιρέσουμε ή και υπολογίσουμε τους εξελληνισμένους μετανάστες, όλοι τελοσπάντων με το δικαίωμα ψήφου στην τόσο δημοκρατική μας κοινωνία και το δίκαιο πολίτευμα μας… Και…έχουμε κοντά στα 300 άτομα, τους δήθεν κυβερνήτες της χώρας, στην πραγματικότητα πιόνια του ίδιου συστήματος, αλλά μέσα στα πράγματα, που τους δίνεται η δυνατότητα να πίνουν το αίμα σαν βδέλλες κολλημένοι πάνω στο σώμα του λαού της χώρας και βεβαίως και μεγάλους επιχειρηματίες που στήνουν και υποστηρίζουν όλο αυτό το τσίρκο που κατά την άποψή τους και προς την αποπλάνησή μας ονομάζεται Δημοκρατικό Πολίτευμα και που έχουν άμεσο κέρδος απ’ όλη την ιστορία.

Αναλογία είναι υπέρ μας αλλά… είμαστε ο καθένας μας μια πόλη-κράτος, ή αν όχι ο καθένας τουλάχιστον τείνουμε να αποτελούμε κατά ομάδες αυτές τις «πόλεις». Ομάδες, που είτε έχουν πολιτικό προσανατολισμό είτε κάποιο πιο ανώδυνο και άσχετο με την πραγματικότητα αλλά που να συμβάλει στην αποξένωση… Ομάδες που μπορείς να τις χαρακτηρίσεις φαντάσματα που ζουν ανάμεσά μας, πλέον αποχαυνωμένες μέσω των ΜΜΕ και που δεν έχουν προσωπικές απόψεις παρά μόνο αυτές που δέχονται ως αλήθεια και είναι μόνο αυτό που θα πουν οι «ηγέτες» τους… Ομάδες που προσδιορίστηκαν κοινωνικά και χαρακτηρίστηκαν ως εργατική ή επιχειρηματική ή ελίτ κοινωνική τάξη… Πολλές! Πάρα πολλές ώστε να ΜΗΝ επιτευχθεί αυτή η αναγκαία ομόνοια απόψεων και συνεπώς δράσεων.

Τι φοβάστε?! Μην σας ξεβολέψουν από την συνεχώς υποβαθμιζόμενη μετριότητα? Τα γαμημένα κομφόρ σας?! Αφού ξέρουμε όλοι τι πρέπει να γίνει! Καταρχάς να αλλάξει το πολιτικό σύστημα, τα πρόσωπα που είναι εδώ και δεκαετίες! Αυτοί είναι άμεσα υπεύθυνοι! Πόσο χαμηλά ακόμα πρέπει να φτάσετε, ώστε να ενεργοποιηθεί αυτή η γαμημένη αξιοπρέπειάς σας και ο μηχανισμός αυτοσυντήρησης?!

Αν φοβάστε για το ποιος θα κυβερνήσει μετά… ότι δεν έχουμε ικανούς ανθρώπους… ότι θα καταστραφούμε… ότι οι επόμενοι που θα έρθουν μπορεί να είναι χειρότεροι… και ότι άλλο λόγο βρίσκετε για να δικαιολογήσετε την απραξία σας… ε τότε πρέπει να κοιταχτείτε στον καθρέπτη και να αποδεχτείτε το γεγονός το πόσο μαλάκες είστε!

Μήπως ξεχάσαμε από πού και από ποιους προερχόμαστε?! Ή ποια είναι η αξία μας?!

Rate this item
(0 votes)


Add comment


Security code
Refresh

Jholidis

Δεν είμαι μέλος της κοινωνίας αυτής, καμιάς κοινωνίας δεν είμαι…απλά συνυπάρχω αναγκαστικά.

Website: www.jhweb.gr

My World

Follow....

FacebookTwitterYoutubeGoogleVimeo