Wednesday, 21 September 2011 00:00

Απροσδιόριστο…

Written by
Rate this item
(1 Vote)

Στην φιλοσοφία είσαστε πρώτοι, στην διακωμώδηση των καταστάσεων οι καλύτεροι, στην έκφραση δυσαρέσκειας…εκεί και αν είσαστε τέρατα εφευρετικότητας! Πέρα απ’ αυτό τίποτα!

Κάποιος έχει πει… νομίζω ο τρελός Franky«Αν από μικρός σου έλειπε η δημιουργικότητα, μια ζωή απλά θα μιμείσαι τα πάντα»… Ο Mr. Freeman λέει το εξής και συμφωνώ 100% … «Ο ιός της δημιουργικής ανικανότητας έχει προσβάλει τους πάντες»… Ακόμα και μένα! Αρνούμαι την δημιουργική μου φύση, διότι δεν λαμβάνω τα σωστά ερεθίσματα από εσάς. Δικαιολογία , το ξέρω. Θα μπορούσα να το κάνω έτσι κι’ αλλιώς, αλλά… δεν έχω χάσει τελείως ακόμα την αυτοσυγκράτηση μου και την αίσθηση της ομορφιάς, ώστε να δημιουργήσω το τέρας που γεννιέται μέσα από τα σκατά που πασάρετε και που ζούμε όλοι μας μέσα σ’ αυτά!

 

ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΑΣ?!

 

Ναι, το ξέρω… να σας αφήσουν στην ησυχία σας, να ζήσετε μια ήρεμη ζωούλα, μακριά από τα προβλήματα των άλλων, μέσα στην ψευδαίσθηση της ευτυχίας απολαμβάνοντας το κομμάτι της ελευθερίας που σας αντιστοιχεί, λίγη δόξα και κοινωνική αναγνώριση ως άτομο…φαϊ-σκατά-χαβαλές! Αυτά είναι τα κυριότερα ζητήματα που σας απασχολούν. Μόλις τα αποκτάτε αυτά τα λίγα, χτίζετε τοίχους, βάζετε σύνορα, περιφρουρείτε τα κεκτημένα σας… ναι…καλά…χαχαχα ούτε αυτό δεν είστε ικανοί να το κάνετε αποτελεσματικά.

Γι’ αυτό και σας (μας) γαμάνε όλοι αυτοί! Πολιτικοί και «παραγωγοί του χρήματος»… που είναι και επίκαιρο θέμα και σας τσούζει όσο να’ ναι για να το αφήσετε να περάσει έτσι… ΈΤΣΙ?! Διαφωνεί κανείς?! Και οι περισσότεροι επιμένουν να μην κάνουν τίποτα. Αρκεί να τους αφήσουν σε ησυχία… να πάνε σπίτι τους μετά τη δουλειά, στην αγαπημένη τηλεόραση που αντικατέστησε όχι μόνο τον έξω κόσμο και γενικά την συναναστροφή, αλλά και την διασκέδαση, την παιδεία, την ενημέρωση. Εντάξει, να μην αδικώ τους πάντες, είναι πολλοί αυτοί που έχουν απαρνηθεί το μέσον αποχαύνωσης αυτό. Αλλά και αυτοί εγκλωβίζονται στον δικό τους μικρόκοσμο… Και…κανένας δεν κάνει τίποτα. Έχουν συμβιβαστεί με την μετριότητα, το μέσο όρο της ποιότητας ζωής, όπου ο μέσος όρος αυτός επιβάλλεται από αυτούς που σας γαμάνε!

 

Και εκνευρίζομαι με τις ηλίθιες απόψεις των ατόμων, που ναι μεν θέλουν την αλλαγή στην κοινωνικο-πολιτική κατάσταση, αλλά είναι βέβαιοι ότι την άλλη μέρα δεν θα υπάρξει καμιά δραστική πρόοδος προς την καλυτέρευση. Ε ΝΑΙ ΒΡΕ ΖΩΑ!!! Πρέπει να συνεισφέρετε όλοι για να προοδεύσει αυτή η σκατο-κοινωνία μας και εσείς ως άτομα!!! Μην τα περιμένετε όλα έτοιμα! Πάρτε τις πρωτοβουλίες! Αυτό είναι δημιουργικότητα: να δημιουργείς από την αρχή κάτι όμορφο!

Λοιπόν, αποφασίστε πότε θα είστε έτοιμοι και αποφασισμένοι να κάνετε κάτι. Και αποσαφηνίστε στον εαυτό σας τις έννοιες την πραγματικής ευτυχίας. Βαρέθηκα να γράφω!

Read 1555 times Last modified on Monday, 02 January 2012 10:42
Jholidis

Δεν είμαι μέλος της κοινωνίας αυτής, καμιάς κοινωνίας δεν είμαι…απλά συνυπάρχω αναγκαστικά.

www.jhweb.gr

Please publish modules in offcanvas position.

Free Joomla templates by L.THEME