Μην επαναπαύεστε!

Παρατηρώ μια ηρεμία στην Ελλάδα.
Άλλοι ήταν απασχολημένοι με τις γιορτές που πέρασαν και τώρα προσπαθούν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα, κάποιοι άλλοι κάνουν απεργίες, που περνάνε απαρατήρητες στους άλλους που δεν τους απασχολεί το θέμα ή και ενοχλεί,
άλλοι κολλήσανε στις τηλεοράσεις…ο καθένας το χαβά του…
Γενικά…επικρατεί ένα ασυνάρτητο μπάχαλο.

 

Οι μόνοι που δεν κοιμούνται ποτέ σ’ αυτή τη χώρα, και καθημερινά προσπαθούν να φτάσουν πιο βαθιά στις τσέπες μας, πλέον απροκάλυπτα και ευθαρσώς, χωρίς ουδεμία μικρή ένδειξη ντροπής και μετάνοιας είναι οι πολιτικοί μας!

 

Έχετε παρατηρήσει ότι στις περισσότερες περιπτώσεις τα νομοσχέδια, που είναι στην πλειοψηφία τους (αν όχι όλα) αρνητικά από την φύση τους για εμάς, ψηφίζονται στις γιορτές ή τις περιόδους μετά από κάποιο συνταρακτικό γεγονός (shock-therapy)? Πιθανόν ναι. Έχετε παρατηρήσει όμως ότι (όπως προανέφερα) στην πλειοψηφία από τα νομοσχέδια που ψηφίζουν οι εκλεκτοί μας (με όλες τις σημασίες της λέξης αυτής) δεν επωφελούμαστε εμείς? Και γι’ αυτό είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι γνωρίζουν. 

Τότε, τι στο διάολο κάνουν οι πολιτικοί?! Ε?! Και τι στο διάολο κάνετε εσείς που τους ψηφίζετε?!

Ποιος επωφελείται αυτών των νομοσχεδίων? Δεν θα έπρεπε οι «υπάλληλοι» τους οποίους εμείς διορίζουμε στο να διοικούν την χώρα, να κοιτάνε το συμφέρων των ‘αφεντικών» τους – που ΚΑΝΟΝΙΚΑ..είμαστε εμείς?!

Ο «υπάλληλος» σας έχει υψώσει την μύτη του πολύ ψηλά και τα «αφεντικά» σκίζονται σαν μαλάκες στο να υποβιβαστούν μπροστά στην Υψηλότητα τους! Σχεδόν σκυμμένοι, σαν δούλοι, τους υποδέχεστε! Που είναι η αξιοπρέπειά σας!?  

Αφεντικά μη χέσω! ΦΑΙ – ΣΚΑΤΑ –ΧΑΒΑΛΕΣ! Βρήκατε το νόημα στην ζωή σας! Να μαζευτείτε δεν μπορείτε. Να ακούσετε μια σοβαρή άποψη δεν θέλετε.

Τι σκατά θέλετε?! Να είστε δούλοι των υπαλλήλων, που πήραν μετάθεση ως λογιστές των τραπεζιτών, χωρίς να το πάρετε χαμπάρι και σας κλέβουν στα ίσα?!

Ουπς….σσσσσς….κοιμηθείτε… εγώ πάω να την κάνω από δω. Σας βαρέθηκα.

Last modified on Monday, 28 November 2011 11:54
Rate this item
(0 votes)


Add comment


Security code
Refresh

Jholidis

Δεν είμαι μέλος της κοινωνίας αυτής, καμιάς κοινωνίας δεν είμαι…απλά συνυπάρχω αναγκαστικά.

Website: www.jhweb.gr

My World

Follow....

FacebookTwitterYoutubeGoogleVimeo